Állatorvosi ellátás – Amiben számíthat rám…

Állatorvosi ellátás az otthonában, a Gazdi és Kedvence kényelméért!

Elsősorban kutyákkal és macskákkal foglalkozom, de szívesen megyek görényhez, nyúlhoz is.

Otthon is végezhető szolgáltatások:

védőoltás, mikrochip-behelyezés, sebellátás, fülvizsgálat, szemvizsgálat, hasi ultrahang vizsgálat, kullancseltávolítás, vérvétel, vizelet vizsgálat, diagnosztikai gyorstesztek, és nem rizikóbetegek (azaz kizárólag alacsony altatási kockázati besorolású, fiatal, egészséges állatok) esetében ultrahangos fogkőeltávolítás, egyszerűbb foghúzások, infúzió beadás, parvós kiskutyák kezelése, stb.

Szakmánk szépsége és egyben előnye is a humán gyakorlattal szemben, hogy egészében láthatjuk, vizsgálhatjuk pácienseinket, így aztán a díjszabbásban nem térek ki külön szemészeti, fülészeti, sántaság és egyéb vizsgálatokra. Ez alól csak a költségesebb eszközigényű vizsgálatok képeznek kivételt, mint pl. az  ultrahang vagy a laborvizsgálatok.

          állatorvosi ellátás az otthonában - hasi ultrahang vizsgálat, elsősorban pyometra vagy vemhesség megállapítására     állatorvosi ellátás az otthonában - otthonában is végezhető hasi ultrahang vizsgálat, elsősorban pyometra vagy vemhesség megállapítására

Ezután a panaszok és a körülmények függvényében, az állat igényei és a gazdi lehetőségei (anyagi, idő, kezelhetőség) alapján egyénre szabott kezelési tervet ajánlok.

Munkadíjamat úgy alakítottam, hogy tervezhetőek legyenek, nagyjából tudja a tulajdonos, mire számíthat. Mivel nincs két egyforma eset, lehetnek ettől jelentős eltérések, de nagyobb értékű gyógyszerek felhasználása előtt mindenképp egyeztetünk.

A végösszeg az alábbi tételekből adódik össze:

kiszállási díj + vizsgálati díj + kezelések, kiegészítő vizsgálatok díja + felhasznált és átadott gyógyszerek ára

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.

error: Content is protected !!